Video & Foto


Team FlyScene is gespecialiseerd in het maken van video en foto op uw feest, jubileum of andere speciale gebeurtenissen.
Onze professionele cameramannen leggen met HD camera's alles digitaal vast.

Wij kunnen deze dan ook met meerdere camera's filmen, om ervoor te zorgen dat u vanuit verschillende oogpunten de dag kan herbeleven.

De fotografen hebben geen limiet en schieten foto's van de gelegenheid, u ontvangt alle foto's die op deze speciale dag gemaakt worden.

 


Kies uw FlyScene Foto/video service
Camera's & Crewmembers

"Aan de ene kant wordt er gedanst en aan de andere kant wordt er gezongen" FlyScene Entertainment filmt dan ook met meerdere camera's om er voor te zorgen dat je vanuit verschillende oogpunten de dag kan herbeleven. De Crewmembers van FlyScene Entertainment zijn opgeleid, ervaren en hebben passie voor het vak. De crew draagt bedrijfskleding met logo.

NEW Fotobooth

Geef u feest een rode loper effect met onze fotobooth. U kunt de fotobooth bijboeken vanaf 2 uur vanaf €90,- de daarop volgende uren bij te boeken vanaf €30,- per uur. Elke gast op uw evenement kan poseren voor foto's die zeer geschikt zijn voor o.a canvas. De fotostudio setting heeft een 2,75 meter breed achtergrondscherm met kleur en versiering naar keuze. Bij deze service komt er een extra Fotograaf mee.Filmduur

De filmduur is het aantal uur van uw video. U kunt ook zelf aangeven hoelang de video ongeveer mag duren. Houd er wel rekening mee dat de gekozen lengte van de video ervoor kan zorgen dat er wordt geknipt en dat u sommige beelden niet terugziet van het feest. Uiteraard wordt er niet geknipt in de door u aangegeven hoogpunten van het feest.

Reiskosten

20km vanaf Almere inbegrepen. Voor elke kilometer extra wordt er €0,23 in rekening gebracht. 

 

* Dit geldt niet voor alle services van FlyScene Entertainment

NEW 1 Camera Registratie

U ontvangt uw video en foto's via een download link. Voor de ultieme HD belevenis bevelen wij aan om ook de USB HD Drive bij te bestellen voor €49,95Mocht u andere wensen hebben bijvoorbeeld in uren of andere bijzonderheden neem dan contact met ons op geef uw wensen aan en ontvang een offerte

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een boeking doen, neem dan gerust contact met ons op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

FlyScene Entertainment

Tel: +31 6 39 26 99 92

Download
Download hier de Algemene Voorwaarden van FlyScene Entertainment
Algemene voorwaarden FSE 2018.pdf
Adobe Acrobat document 363.6 KB